Breaking news

AZ kan vizier verleggen na krappe zege bij Cluj en heeft plek 1 stevig in handen

Slot: Als je 0-4 bij Ajax wint en 0-3 bij AZ, zijn dat klinkende cijfers

Slot: "Als je 0-4 bij Ajax wint en 0-3 bij AZ, zijn dat klinkende cijfers"

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 15:10vr 17-09-2021 om 15:10

Arne Slot is onder de indruk van PSV. De Feyenoord-trainer ziet dat trainer Roger Schmidt het Eindhovense elftal steeds maar naar zijn hand zet.

 

Slot neemt het zondag met Feyenoord op tegen PSV en blikt op de persconferentie vooruit. "Ik ben zeker onder de indruk van PSV. Als je 0-4 bij Ajax wint en 0-3 bij AZ, zijn dat klinkende cijfers. Ondanks dat de wedstrijd in Alkmaar niet het wedstrijdbeeld van een 0-3 had."

"Maar je ziet ook meteen waar PSV heel goed in is. Van minieme kansen maken zij een goal. Ze hebben spelers voorin die goals kunnen maken waar niet alle Eredivisie-clubs die maken. Daarnaast werkt het team keihard om het voetbal bij de tegenstander onmogelijk te maken", zegt Slot.

"PSV is al langer bezig en heeft doorgeselecteerd. Van het team dat Roger Schmidt van Mark van Bommel heeft overgenomen, zijn er nog maar een paar spelers over. Je ziet dat het nu een stuk beter is dan vorig jaar. Ware het niet dat ze vorig jaar in de topwedstrijden meer verdienden dan wat ze kregen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws