Breaking news

Vreselijke avond voor PSV: nederlaag in slotfase, blessures Gakpo en Madueke

Antony blij met 'goede vent' bij Ajax: 'Gaat prima tussen ons, op en buiten veld'

Antony blij met 'goede vent' bij Ajax: 'Gaat prima tussen ons, op en buiten veld'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 15:16vr 17-09-2021 om 15:16

Antony had in de nacht van woensdag op donderdag moeite om in slaap te komen. De Braziliaanse buitenspeler schitterde enkele uren daarvoor met Ajax tegen Sporting Portugal. Antony noemt het één van zijn beste wedstrijden in het Ajax-shirt.

De linkspoot gaf tegen Sporting twee assists, terwijl Sébastien Haller vier keer tot scoren kwam in Lissabon. Daags na de 1-5 overwinning krijgt Antony de vraag of het zijn beste wedstrijd voor Ajax was. "Ik heb meerdere goede wedstrijden gespeeld voor Ajax, maar dit was er zeker een van", reageert hij tegenover de clubkanalen van de Amsterdammers.

"Ik vond het moeilijk om in slaap te komen", gaat Antony verder. "Na zo'n wedstrijd is dat lastig. Ik ben blij met het resultaat en de wedstrijd. We kunnen nog beter, maar het resultaat is erg goed."

Antony wist Man of the Match Haller twee keer in stelling te brengen. De twee hebben een goede band. "Het is een prima vent", vertelt Antony. "Zowel buiten als binnen het veld gaat het goed tussen ons. Hij verdient dit. Ik ben blij voor hem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws