Twente rondt contractverlenging af: 'Hij heeft zich laatste tijd sterk ontwikkeld'

Twente rondt contractverlenging af: 'Hij heeft zich laatste tijd sterk ontwikkeld'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 16:28vr 17-09-2021 om 16:28

Jayden Oosterwolde ligt nu tot medio 2024 vast bij FC Twente. De Tukkers hebben een optie gelicht in de verbintenis van de twintigjarige linksback, waardoor zijn contractduur met een jaar is verlengd.

Aanvankelijk stond Oosterwolde dus tot de zomer van 2023 onder contract bij Twente. Daar is vanaf vrijdag verandering in gekomen, meldt Twente. Oosterwolde is blij met het nieuws. "Dit nieuwe contract geeft mij een trots gevoel", vertelt hij. "Vorig jaar kwam ik nieuw bij de groep en was mijn doel om zo veel mogelijk minuten te maken, dat heeft uiteindelijk geleid tot een basisplek."

Voor de korte termijn heeft Oosterwolde meerdere doelen voor zichzelf gesteld. "Ik wil een stabiele speler worden en elke wedstrijd stappen zetten. Dat ik in beeld ben bij Jong Oranje maakt me ook trots, helaas kon ik er vorige keer niet bij zijn, hopelijk binnenkort wel."

Technisch directeur Jan Streuer spreekt zijn vertrouwen in Oosterwolde uit. "Vorig seizoen kwam Jayden als speler uit de jeugdopleiding bij de selectie en hij is in korte tijd uitgegroeid tot basisspeler. Jayden heeft zich sterk ontwikkeld en dat werd onlangs onderstreept met zijn selectie voor Jong Oranje. Wij hebben veel vertrouwen dat Jayden de komende tijd doorgroeit en van belangrijke waarde kan zijn voor FC Twente", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws