'Of er iets ontbrak tussen Donyell Malen en mij? Was meer iets van buitenaf'

'Of er iets ontbrak tussen Donyell Malen en mij? Was meer iets van buitenaf'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 12:10zo 19-09-2021 om 12:10

Eran Zahavi loopt volgend jaar uit zijn contract bij PSV, maar is nog niet van plan te stoppen. De 34-jarige aanvaller wacht geduldig af wat de plannen van de Eindhovenaren zijn.

"Ik zit in een wat andere situatie dan bijvoorbeeld Mario Götze, die 29 is en onlangs wel een nieuw contract heeft ondertekend", zegt Zahavi in een Israëlische podcast van hapodium.com, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Als PSV daarover wil praten, zie ik het als een enorm compliment en ga ik met mijn gezin bekijken wat we gaan doen."

"Voor nu ben ik er niet mee bezig, omdat ik me op het voetbal wil concentreren", vervolgt Zahavi, die dit seizoen al vijf keer scoorde en vier assists gaf in twaalf officiële duels voor PSV. "Daarin wil ik plezier hebben in wat ik doe. Ik heb een lange en mooie carrière gehad en heb geleerd dat dat het belangrijkste is. Plezier hebben in hard werken om succes te boeken."

Malen
Dat plezier had Zahavi vorig seizoen minder door de lege stadions, maar met zijn relatie met Donyell Malen was niets mis, benadrukt hij. "Of er iets ontbrak tussen mij en Donyell Malen? Nee, helemaal niets. Voor mijn gevoel was het meer zo dat er van buitenaf regelmatig iets over werd gemeld. Ik heb binnen de club en op het veld nooit iets gemerkt dat er iets mis was. Ik voelde een goede band met alle spelers. Donyell en ik hebben samen meer dan dertig goals gemaakt, maar natuurlijk hadden we het nog veel beter kunnen doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws