'Promes lijkt alles te geven, maar de magie is op een of andere manier weg'

'Promes lijkt alles te geven, maar de magie is op een of andere manier weg'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 15:52zo 19-09-2021 om 15:52

Spartak Moskou beleeft met slechts drie overwinningen in zeven competitiewedstrijden een slechte start van het seizoen en ook de Europa League-wedstrijd tegen Legia Warsaw werd in extremis verloren. Quincy Promes kan het tij niet keren, concludeert oud-speler en clubicoon Valeriy Kechinov.

Trainer Rui Vitória krijgt Spartak maar niet op de rit. "De voetballers zijn hetzelfde gebleven. Maar ik kan niet zeggen dat Spartak onder Tedesco zo mooi speelde. Er was in ieder geval wel discipline. Daardoor haalden ze de resultaten. En nu is er niets. Desondanks denk ik dat het te vroeg is om de trainer weg te sturen. We moeten hem meer tijd geven, in ieder geval tot het einde van de groepsfase", zegt Kechinov tegen Sport-Express.

Kechinov ziet dat ook Promes niet in staat is om Spartak bij de hand te nemen. Hij denkt dat de middenvelder zijn beste tijd gehad heeft in Moskou. "Ja. Hij is nog maar een schim van de Promes uit het kampioensjaar. Hij lijkt alles te geven, maar de magie is op een of andere manier verdwenen."

"Hiervoor kon hij wedstrijden in zijn eentje beslissen. Ja, hij heeft gesoord tegen Khimki, maar dat is tot nu toe een momentopname. Spartak heeft spelers die de leidersrol op zich kunnen nemen, maar om een of andere reden doet niemand dat."

Promes (29) scoorde in zijn eerste periode in Rusland 59 keer. Nu staat de teller op vier goals in veertien wedstrijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws