'Als je hoort dat Feyenoord nu veel harder traint is dat pijnlijk hoor'

'Als je hoort dat Feyenoord nu veel harder traint is dat pijnlijk hoor'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 20:15zo 19-09-2021 om 20:15

Jens Toornstra prijst de rol van trainer Arne Slot in de wederopstanding van Feyenoord. Niets kan nog stuk na de sensationale 0-4 zege tegen PSV.

Slot drukt zijn stempel op Feyenoord, zoveel is duidelijk. "Dat heeft er zeker mee te maken, maar ook de spelers die we nu hebben. De trainer heeft wel wat neergezet", zegt Toornstra tegen de NOS.

Ronald de Boer is verbaasd door de intensiteit van Feyenoord. "Ik ben gek van Dick Advocaat, maar als je hoort dat ze nu vele malen harder trainen, dan is dat pijnlijk hoor. Ze hebben zoveel meer meters gemaakt", zegt bij Rondo op Ziggo Sport

"Ze hebben ook wel andere spelers", nuanceert Mulder. "Til is een loper, achterin staat Trauner en ze hebben Aursnes. Dat zijn spelers in de as. Met die gasten kunnen ze veel meer de beuk erin gooien."

"Feyenoord zet ook hoog druk. Dick zag wel dat dat met die ploeg niet kon, maar de inhoud en kracht is wel verbeterd", zegt De Boer. "Van Gaal bij het Nederlands elftal, Ten Hag bij Ajax en Slot bij Feyenoord is goed voor het Nederlandse voetbal", aldus Marco van Basten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws