Van Bommel verliest koppositie met Wolfsburg na hoofdrollen Weghorst en Lammers

19-09-2021 21:25
14

Mark van Bommel bezet niet langer de koppositie in de Bundesliga met VfL Wolfsburg. Wout Weghorst redde een punt voor Die Wölfe op bezoek bij Eintracht Frankfurt, nadat Sam Lammers de score had geopend. Daardoor gaat Bayern München op doelsaldo over Wolfsburg heen op de ranglijst.

Wolfsburg had tegen Frankfurt de overhand. Toch was het de thuisploeg die na 38 minuten de openingstreffer maakte. Filip Kostić speelde Lammers met een slim balletje aan, waarna de Nederlandse spits in één keer raak schoot: 1-0.

Dat was ook de stand die bij rust op het scorebord stond. Na de pauze drong Wolfsburg opnieuw aan. Dat werd in de zeventigste minuut beloond met de gelijkmaker. Luca Waldschmidt stuitte met een goede poging op doelman Kevin Trapp, waarna Weghorst de rebound knap tegen de touwen schoot voor de 1-1.

In het slot van de wedstrijd ging Wolfsburg nog op zoek naar de winnende treffer. De bezoekers kregen wat kansjes, maar de gelijke stand beelf gehandhaafd. Daardoor staat Wolfsburg nu op doelsaldo tweede in de Bundesliga. Het Frankfurt van Lammers bezet nu een teleurstellende vijftiende plek.