Zahavi ziet Ihattaren vertrekken: Zelfs Messi en Ronaldo werken voor het team

Zahavi ziet Ihattaren vertrekken: "Zelfs Messi en Ronaldo werken voor het team"

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 13:26ma 20-09-2021 om 13:26

Laatste update: maandag 20 september 2021 om 13:35ma 20-09-2021 om 13:35

Eran Zahavi (34) speelde in Israël, Italië en China, maar Mohamed Ihattaren is 'één van de meest getalenteerde jongens' met wie hij ooit samenspeelde. Dat vertelt de spits aan de Volkskrant. Toch raakte de PSV-carrière van Ihattaren in het slop.

"Een van de meest getalenteerde jongens met wie ik heb gespeeld". zegt Zahavi over Ihattaren. "Maar je moet begrijpen dat voetballer zijn een enorm pakket is. Het is niet: de bal pakken en alleen maar je eigen ding doen. Zelfs Messi en Ronaldo werken voor het team. Jij moet je gedragen zoals de club en de coach dat willen. En altijd naar jezelf kijken als je niet speelt."

Zahavi praatte zelf ook in op Ihattaren: de Israëlische routinier vroeg zijn vijftien jaar jongere ploeggenoot zijn houding richting trainer Roger Schmidt te verbeteren en constanter te worden. "Hij had ons enorm kunnen helpen, had ook twee heel goede maanden. Maar in deze wereld moet je er altijd staan. De coach heeft echt wel geprobeerd hem te helpen, zich in te leven in hem. Maar ja, als er nog zes talenten klaar staan om hun kans te grijpen, dan is het simpel: dan gaan zij voor. Zo werkt het overal."

Ihattaren verliet PSV eind augustus voor Juventus, dat hem meteen verhuurde aan Sampdoria. Bij de Serie A-club uit Genua moet hij zijn officiële debuut nog maken. Afgelopen weekend behoorde Ihattaren niet tot de wedstrijdselectie tijdens Empoli - Sampdoria (0-3).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws