ADO Den Haag wint bij Jong PSV, Romero maakt na 361 dagen zijn rentree

20-09-2021 22:00
15

ADO Den Haag heeft de vierde overwinning van het seizoen te pakken. Uit bij Jong PSV werd het 0-1 door een goal vlak voor rust van Samy Bourard. Bij Jong PSV stond vooral de rentree van Maximiliano Romero centraal.

De eerste wapenfeiten kwamen van ADO, maar een goal leverde dat niet op. PSV-doelman Vincent Müller kon tot twee keer toe een achterstand voorkomen. Eerst op een inzet van Bourard, daarna van Thomas Verheydt.

Nadat Verheydt in de slotfase van de eerste helft wederom op Müller stuitte, viel de openingsgoal alsnog. Een goed gecombineerde aanval werd afgerond door Bourard, waardoor Jong PSV in de tweede helft extra gas bij moest geven.

De eerste kans in de tweede helft was van Jong PSV-speler Jeremy Antonisse, maar veel verder dan dat kwam de ploeg van Ruud van Nistelrooij niet. Ook de ingevallen Romero, die na 361 dagen zijn rentree maakte in het profvoetbal, kon Jong PSV niet meer aan een punt helpen. ADO bleek ook niet in staat om Jong PSV de definitieve nekslag te geven.

ADO klimt naar plaats vier in de Keuken Kampioen Divisie. De achterstand op koploper Jong AZ is nog maar twee punten.