Mazraoui 'doet niet geheimzinnig': 'Je wilt een bepaalde waardering voelen'

Mazraoui 'doet niet geheimzinnig': 'Je wilt een bepaalde waardering voelen'

21-09-2021 07:14 Laatste update: 09:35
126

Noussair Mazraoui wacht geduldig af of zijn zaakwaarnemer Mino Raiola een akkoord bereikt met Ajax. De 23-jarige rechtsback heeft een aflopend contract in de Johan Cruijff Arena, maar is niet uit op een vertrek.

"Ik loop hier al zeventien seizoenen rond, maar voor mijn gevoel ben ik hier nog niet klaar", vertelt Mazraoui aan Voetbal International. "Ik heb het gevoel dat ik er nog meer uit kan halen. Helemaal fit zijn, alles spelen, belangrijk zijn, elke wedstrijd weer. Dat is mijn doel voor de komende tijd, maar ver vooruitkijken doe ik niet. Daar ben ik in de afgelopen jaren wel achter gekomen, dat heeft gewoon geen zin als voetballer."

Mazraoui geeft toe dat het 'langer duurt dan verwacht' voor hij zijn verbintenis verlengt. "Maar dat komt ook doordat ik een tijdje zonder zaakwaarnemer zat. Sinds kort heb ik Mino Raiola als zaakwaarnemer en de gesprekken kunnen nu met hem verder worden opgepakt", legt hij uit. Het financiële plaatje speelt een grote rol. "Ik doe er niet geheimzinnig over. Als je als speler zeventien jaar bij een club speelt, wil je op alle vlakken een bepaalde waardering voelen. Dat betreft dan ook het financiële verhaal. Als de voorwaarden goed zijn, is het akkoord, en zijn we er zo uit."

"Maar zolang we nog niet op dat punt zijn aanbeland, weet je gewoon niet wat de toekomst brengt", vervolgt Mazraoui, die benadrukt dat hij goed op zijn plek is bij Ajax. "Ik hou van de club, ik hou van de supporters, ik hou van alle mensen hier. Dat staat ook los van mijn contractsituatie. Marc Overmars weet dat ik bij Mino Raiola zit en hij weet dat ik graag wil blijven. Zo sta ik erin, de rest laat ik aan hen over."

No Poll