FC Groningen-verdediger Van Hintum deelt prachtig nieuws over dochter

FC Groningen-verdediger Van Hintum deelt prachtig nieuws over dochter

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 13:56di 21-09-2021 om 13:56

Bart van Hintum en zijn familie hebben prachtig nieuws te horen gekregen. Bij de dochter van de verdediger van FC Groningen zijn geen leukemiecellen meer aanwezig in het bloed, zo laat de club weten via Twitter.

Groningen spreekt van het 'moment van de week'. Van Hintums dochter Chloé werd in juni gediagnosticeerd met acute lymfatische leukemie. De verdediger reageerde op Instagram al opgelucht op het goede nieuws. 'Er zijn GEEN leukemiecellen meer in Chloé haar bloed te zien! Om er zeker van te zijn dat de leukemie wegblijft, volgt er wel nog een traject van 1 jaar en 9 maanden. Maar hoe Chloé deze afgelopen 2,5 maand van 95 procent leukemiecellen naar 0,000 procent is gegaan, hebben we er alle vertrouwen in dat ze lekker gaat doorknallen', schreef hij.

De 34-jarige Van Hintum miste vanwege zijn zieke dochter een groot deel van de voorbereiding met FC Groningen. In de derby tegen sc Heerenveen (1-1) maakte hij ruim een week geleden zijn eerste minuten van het seizoen. Tegen Willem II (2-1) stond hij zaterdag weer in de basis. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bart van Hintum (@vanhintum5)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws