Breaking news

Vreselijke avond voor PSV: nederlaag in slotfase, blessures Gakpo en Madueke

Ten Hag reageert op Barça-geruchten: 'Geruchten leuk voor jullie, niet voor ons'

Ten Hag reageert op Barça-geruchten: 'Geruchten leuk voor jullie, niet voor ons'

Gepubliceerd: dinsdag 21 september 2021 om 18:51di 21-09-2021 om 18:51

Laatste update: dinsdag 21 september 2021 om 18:52di 21-09-2021 om 18:52

Erik ten Hag wil niets weten van de geruchten die hem linken aan FC Barcelona. Ronald Koeman ligt zwaar onder vuur in Camp Nou en Ten Hag wordt genoemd als een van de kanshebbers om het van hem over te nemen.

De Ajax-trainer wordt voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard gevraagd naar zijn mening. Ten Hag wil er echter niets van weten. "Jij zegt het. Wat moet je er allemaal mee?", zo vertelt hij in gesprek met ESPN. "We zijn met Ajax bezig, laten we het over deze wedstrijd hebben. Dit soort geruchten zijn leuk voor jullie, maar niet voor ons."

De wedstrijd tegen Fortuna is ook een ontmoeting tussen 'de leerling en de meester'. Sjors Ultee en Ten Hag werkten in het verleden prettig samen. "Ik vind het prachtig hoe hij het doet", vertelt Ten Hag over Ultee. "Dat heb je sowieso met mensen waarmee je gewerkt hebt en met hem heb ik dat heel prettig gedaan. We hadden een hele goede band en die hebben we nog steeds."

Ultee wilde voor de wedstrijd niet veel kwijt over de rol van Mats Seuntjens tegen de Amsterdammers. Ten Hag maakt zich geen zorgen. "Ik heb op Seuntjens ingezoomd. Prima voetballer, maar we moeten het niet te groot maken. Wij hebben ook elf goede voetballers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws