Schmidt legt PSV-keuzes opnieuw uit en ergert zich even aan Kraay jr.

Schmidt legt PSV-keuzes opnieuw uit en ergert zich even aan Kraay jr.

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 18:30wo 22-09-2021 om 18:30

Laatste update: woensdag 22 september 2021 om 18:42wo 22-09-2021 om 18:42

Roger Schmidt moest wederom vragen beantwoorden over de opstelling van PSV. Hij ligt onder vuur na de wedstrijd tegen Feyenoord omdat hij Cody Gakpo vroegtijdig naar de kant haalde en PSV met 0-4 verloor.

 

De PSV-fans waren er duidelijk niet blij mee. "Ja, 100% begrijp ik dat", zegt Schmidt tegen ESPN. "De beste spelers zijn ook afhankelijk van vorm en frisheid. Het is niet dat je ze altijd op kunt stellen. Als iedereen fris is, zijn ze altijd beschikbaar. We moeten vijftig wedstrijden spelen tot het einde van het seizoen."

De ESPN-verslaggever van dienst is Hans Kraay jr. Schmidt ergert zich aan de oud-voetballer omdat hij hem regelmatig onderbreekt. De Duitser vraagt of hij uit mag praten. "Ik ben de trainer. Als ik mijn opstelling af moet laten hangen van de supporters, dan kan ik niet de coach zijn. Nee, ik heb niets gelezen. Ze waren niet blij met de wissel van Gakpo, dat snap ik, maar ik moet mijn beslissingen nemen."

"De kwaliteit van je vragen wordt minder", zegt Schmidt tegen Kraay jr.. "Als je succesvol wil spelen, heb je de hele ploeg nodig. Dat is niet nieuw. Als jij dat denkt, prima, ik heb een totaal andere gedachte. Ik begrijp de vragen, maar met mijn ervaring zie ik het totaal anders."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws