Schmidt: Het zegt misschien dat Ajax veel meer budget heeft dan PSV

Schmidt: "Het zegt misschien dat Ajax veel meer budget heeft dan PSV"

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 22:41wo 22-09-2021 om 22:41

Ajax zakt meestal rond december in elkaar, maar PSV lijkt nu al in een dipje te zitten. De Duitser moest ook na het moeizaam gewonnen duel met Go Ahead Eagles vragen beantwoorden over de fitheid van zijn spelers.

 

"In ieder seizoen zijn er momenten dat het niet zo makkelijk is om je beste voetbal te spelen. Desondanks moet je vechten voor de punten. Ik ben blij dat we uiteindelijk hebben weten te winnen", zegt Schmidt tegen de NOS.

Wat het zegt dat PSV moeite heeft en Ajax niet? "Het zegt misschien dat Ajax veel meer budget heeft dan PSV. Als je internationaal ervaren topspelers hebt is het soms wat makkelijker. We hebben al laten zien dat we op topniveau kunnen spelen. Ik verwacht niet dat we vijftig wedstrijden top zullen zijn, dat is onmogelijk."

"We hebben de Johan Cruijff Schaal gewonnen en bijna de Champions League gehaald, maar deze wedstrijden kosten wel energie. Je kunt nooit honderd procent herstellen, dus ben je nooit helemaal fris. Ik zie dat mijn spelers een beetje moeite hebben, maar dat hoort bij voetbal."

 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws