'Ik denk dat ik de kritiek hier bij Feyenoord zal blijven houden tot ik wegga'

'Ik denk dat ik de kritiek hier bij Feyenoord zal blijven houden tot ik wegga'

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 07:22do 23-09-2021 om 07:22

Laatste update: donderdag 23 september 2021 om 08:51do 23-09-2021 om 08:51

Bryan Linssen denkt dat de kritiek op hem voor altijd zal blijven bestaan bij Feyenoord. De dertigjarige aanvaller vindt dat echter onterecht.

Feyenoord won woensdagavond met 3-1 van sc Heerenveen. Linssen, die in bij Feyenoord regelmatig bekritiseerd wordt, maakte zijn honderdste Eredivisie-goal met een bijzonder fraaie hakbal. De spits denkt echter niet dat hij zijn criticasters daar de mond mee heeft gesnoerd. "Ik denk dat ik de kritiek hier bij Feyenoord zal blijven houden tot ik wegga", vertelt hij op een persconferentie die is vastgelegd door RTV Rijnmond.

"Zo zijn de media en de mensen", vervolgt Linssen. "Het blijft toch doorsudderen, ook als ik blijf scoren. Volgens mij ben ik samen met Haller nu de topscorer van de Eredivisie (allebei vijf doelpunten, red.). Ik denk niet dat iemand wat kan zeggen nu."

Linssen maakte bereikte dus een mooie mijlpaal tegen Heerenveen. Wat zegt hem dat? "Ik denk dat ik een prima speler in de Eredivisie ben. Het zegt me dat ik het goed gedaan heb in mijn carrière", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws