Slot licht Feyenoord-uitblinker uit: 'Vond hem echt heel erg goed spelen'

Slot licht Feyenoord-uitblinker uit: 'Vond hem echt heel erg goed spelen'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 23:25wo 22-09-2021 om 23:25

Arne Slot deelt complimenten uit aan Feyenoord en Orkun Kökcü in het bijzonder. De trainer van de Rotterdammers genoot van het optreden van de middenvelder.

"Ik zei tegen één of twee jongens dat ik Orkun Kökcü echt heel erg goed vond spelen", laat Slot weten bij ESPN. "Hij was niet de enige, maar ik vond hem ongelooflijk veel energie in de wedstrijd stoppen. Het ging er wel eens over dat hij wat onnauwkeurig was, maar ik vond hem vandaag heel zuiver aan de bal. Hij zette ook heel veel druk en hij legde veel intensiteit in het lopen."

"Dat was ook nodig, want het was een intense wedstrijd", vervolgt Slot. "Maar ik vond het heel knap dat ze dat na zondag nu weer negentig minuten lang hebben volgehouden. Ik werk nog niet zo heel lang met ze, dus het is nog wel: oké, hoe reageren we op een 0-4 overwinning in Eindhoven? We moesten er echt veel energie in stoppen om Heerenveen het voetballen onmogelijk te maken. Dat lukte niet elke keer, maar beide teams hebben er een heel mooie wedstrijd van gemaakt."

Slot erkent dat er een 'goede energie' in de ploeg zit. "Dat is de relatie met winnen natuurlijk. We kunnen nog veel beter aan de bal, maar volgens mij is het voor de supporters leuk om te zien. Sommige mensen zullen na de 2-1 denken, waarom gaan ze niet terug? Maar ik vond het mooi dat ze door gingen en werden beloond."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws