Forse concurrentie voor Heerenveen-middenvelder: 'Modric, Brozovic, Kovacic...'

Forse concurrentie voor Heerenveen-middenvelder: 'Modric, Brozovic, Kovacic...'

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 15:13do 23-09-2021 om 15:13

Tibor Halilovic wil zich in de kijker spelen bij het nationale elftal van Kroatië en denkt in Heerenveen een serieuze kans te maken op een uitverkiezing. Volgens de middenvelder zijn de Friezen erg bekend in zijn land.

In aanmerking komen voor een plekje in de nationale selectie is volgens Halilovic best mogelijk in het Abe Lenstra Stadion. "Vergis je niet, Heerenveen is een serieuze club in Kroatië, vooral met dank aan Danijel Pranjic", zegt hij tegen Voetbal International. "Het nationale team is iets wat ik heel graag wil bereiken. Ik ben realistisch genoeg om in te zien dat ik nooit voor Real Madrid of Barcelona zal spelen, dat maakt de nationale ploeg voor mij het hoogst haalbare."

Toch weet Halilovic dat het moeilijk zal worden. De WK-finalist van 2018 grossiert in spelers die goed uit de voeten kunnen op de positie van de aanvallende middenvelder. "Modric, Brozovic en Kovacic", somt hij op. "We hebben in Kroatië nogal veel goede middenvelders. Eigenlijk niet normaal, toch, voor zo'n klein landje? Maar als ik blijf scoren, dan zal de aandacht blijven komen. De nationale ploeg is absoluut een ambitie van me."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws