Wijndal verslagen voor de camera: 'Hoef je me niet te vertellen, dat weet ik wel'

Wijndal verslagen voor de camera: 'Hoef je me niet te vertellen, dat weet ik wel'

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 23:06do 23-09-2021 om 23:06

Owen Wijndal begrijpt niet hoe het kan dat AZ de doelpunten dit seizoen zo makkelijk weggeeft. De aanvoerder van de Alkmaarders staat verslagen voor de camera na de verloren wedstrijd tegen FC Twente (3-1).

"Het was niet al te best nee…", vertelt Wijndal in gesprek met ESPN. Hij weet niet waar het aan lag donderdagavond. "Geen idee, geen idee… Als je na dertig seconden met 1-0 achterstaat, is het niet heel lekker voetballen. En dan krijg je ook nog de 2-0 tegen, dan wordt het heel erg lastig."

AZ hoort niet meer bij de Nederlandse top, zo vindt Wijndal. Hij blijft echter wel strijdbaar. "Genoeg jongens kunnen het team dragen. Ik denk dat we dat ook wel proberen met zijn allen, maar nu zitten heel veel dingen tegen. Dat moet gewoon beter. Er zijn veel jongens weg. Maar we hebben nog heel veel kwaliteit, het gaat weer goedkomen. Dat weet ik wel zeker."

AZ staat op het moment op een zeer teleurstellende zeventiende plaats. Dat werd hem door ESPN-verslaggever Milan van Dongen nog even meegegeven. "Dat hoef je me niet te vertellen, dat weet ik wel. Elke wedstrijd is nu belangrijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws