Giakoumakis haakt in warming-up van debuutduel af: 'Vast onder een ladder gelopen'

Giakoumakis haakt in warming-up van debuutduel af: 'Vast onder een ladder gelopen'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 12:25vr 24-09-2021 om 12:25

Laatste update: vrijdag 24 september 2021 om 12:27vr 24-09-2021 om 12:27

Giorgos Giakoumakis moet nog altijd wachten op zijn debuut voor Celtic. De regerend Eredivisie-topscorer liep donderdag in de warming-up voor het League Cup-duel met Raith Rovers tegen een kuitblessure aan.

Giakoumakis was de gehele zomer bezig met een transfer, kwam sinds de degradatie van VVV-Venlo niet meer in actie voor de Noord-Limburgers en tekende vlak voor de transferdeadline bij Celtic. Donderdag behoorde hij voor het eerst tot de wedstrijdselectie van The Bhoys, maar het ging in de warming-up dus mis.

Manager Ange Postecoglou had het opmerkelijk genoeg pas in de loop van de wedstrijd door. "Ik had hem nog niet gesproken en ik hoorde het pas bij rust, toen ik een paar wissels wilde voorbereiden", wordt de Australiër geciteerd door The Daily Record. Celtic moet nu afwachten wanneer het zijn miljoenenaankoop alsnog kan laten debuteren. Postecoglou kampt sowieso met een volle ziekenboeg. "Ik weet niet wat het is, mate. Ik ben waarschijnlijk onder een ladder door gelopen... Hij zal een scan laten maken en daar moeten we op wachten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws