Van Polen over derby: 'Mijn moeder blijkbaar een hoer, ik val blijkbaar op mannen'

Van Polen over derby: 'Mijn moeder blijkbaar een hoer, ik val blijkbaar op mannen'

24-09-2021 15:38
41

Bram van Polen heeft gereageerd op een incident tijdens de IJsselderby tegen Go Ahead Eagles van zondag. Het boegbeeld van PEC Zwolle reageerde zich af nadat hij verbaal werd bejegend door enkele fans van de thuisploeg.

Van Polen greep demonstratief naar zijn edele delen. "Was niet slim. Maar goed: als je alles ziektes zou krijgen die ze allemaal naar me toe schreeuwen, dan had ik geen uurtje meer geleefd, denk ik", reageert hij voor de camera van Veronica Inside. "Mijn moeder is blijkbaar een hoer en blijkbaar val ik ook op mannen. Dat heb ik de hele wedstrijd over me heen gekregen. Die neem ik ook volledig, hoor. Maar als ik dan eventjes zo doe... Nogmaals: het is niet slim, maar ik ben een 'emotievolle' voetballer."

Na afloop van die verloren derby stond Van Polen in zak en as voor de camera, maar inmiddels ziet de wereld er alweer iets anders uit. PEC begon de competitie met vijf nederlagen op rij, maar maakte midweeks tegen Sparta zijn eerste doelpunt én pakte zijn eerste punt van het seizoen. "Dat was wel een wereld verschil", aldus de 35-jarige verdediger. "Bij Go Ahead gingen we niet meer voetballen. Daar probeerden we alleen maar om er een vechtwedstrijd van te maken. Ik denk dat we goed zijn in opbouwen van achteruit en van daaruit het creëren van kansen: dat deden we tegen Eagles helemaal niet en dan zijn wij echt een matige ploeg. Dat was tegen Sparta echt weer een stuk beter."

Van Polen en PEC mogen zaterdagavond alweer aan de bak. In De Galgenwaard wordt er om 21.00 uur afgetrapt tegen FC Utrecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie