Aston Villa overleeft late strafschop voor United en stunt op Old Trafford

Aston Villa overleeft late strafschop voor United en stunt op Old Trafford

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 15:26za 25-09-2021 om 15:26

Aston Villa is er in geslaagd om Old Trafford met een zege te verlaten. Na een knotsgekke slotfase eindigde het op Old Trafford in 0-1.

Villa beet moedig van zich af op Old Trafford en deed absoluut niet voor Man United onder. De formatie van trainer Dean Smith, die Anwar El Ghazi op de bank had gezet, speelde een paar aardige kansen bij elkaar en had ook zomaar op voorsprong kunnen komen. De thuisploeg kon daar zelfs met Cristiano Ronaldo weinig tegenover zetten.

Na de pauze kwamen The Mancunians een stuk beter voor de dag. Manager Ole Gunnar Solskjaer, die Donny van de Beek geen speeltijd gunde, zag dat Paul Pogba een aantal mogelijkheden om zeep hield en dat Aston Villa in de tegenstoot ook gevaarlijk bleef. Een doelpunt leek uit te blijven, maar in de slotfase kwam die er alsnog. Kortney Hause kopte een corner in en dacht zijn ploeg daarmee de verrassende zege te hebben geschonken.

Diep in blessuretijd ging de bal echter nog op de stip voor United en leek de ploeg alsnog een punt over te houden aan het duel. Bruno Fernandes joeg de penalty echter hoog over terwijl Cristiano Ronaldo toekeek en dus nam Villa de drie punten mee uit Manchester. Daardoor is United ook geen koploper meer: stadgenoot City won van Chelsea en heeft een beter doelsaldo, terwijl Liverpool nog een wedstrijd tegoed heeft en drie punten uit kan lopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws