Ik kan het niet geloven, want we speelden veel beter dan Willem II

"Ik kan het niet geloven, want we speelden veel beter dan Willem II"

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 19:22za 25-09-2021 om 19:22

Eran Zahavi kan niet bevatten dat PSV zaterdag heeft verloren bij Willem II. Volgens de Israëlische spits is de 2-1 nederlaag in Tilburg vooral zeer onnodig.

"Ik kan het niet geloven, want we speelden veel beter dan Willem II", laat Zahavi weten bij ESPN. "We hadden de wedstrijd in handen, maar we maakten een paar fouten. Het eigen doelpunt natuurlijk. Ik keek een beetje in de zon, maar dat is geen excuus. Het eerste eigen doelpunt in mijn carrière. Bij de tweede treffer van Willem II maakten we ook een fout", doelt hij op de blunder van Joël Drommel.

Toch weigert Zahavi naar zijn doelman te wijzen. "Niemand treft blaam. We speelden een goede wedstrijd en hadden de momenten om het duel te beslissen. Dat lieten we na en daardoor verliezen we belangrijke punten. We moeten ons nu oprichten en deze punten weer inhalen."

Zahavi miste de vorige editie van Willem II – PSV vanwege de overval op zijn gezin. "Ik heb daar niet echt aan gedacht. Ik probeer vooruit te kijken en positief te zijn. Ik probeer er niet meer aan te denken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws