Stevens komt met uitleg: 'Ik maak me geen zorgen over PSV'

Stevens komt met uitleg: 'Ik maak me geen zorgen over PSV'

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 10:30zo 26-09-2021 om 10:30

Laatste update: zondag 26 september 2021 om 10:40zo 26-09-2021 om 10:40

De klad zit erin bij PSV, maar wat Huub Stevens betreft is er geen man overboord. Hij baseert zijn oordeel op het spel van PSV en het aantal knullige tegengoals.

 

PSV ontsnapte midweeks tegen Go Ahead Eagles, maar verloor zaterdag met 2-1 van Willem ll. Doelman Joël Drommel maakte bij de winnende goal van Ché Nunnely een ketser van jewelste.

"Ik heb een goed PSV gezien dat helaas heeft verloren", zegt Stevens bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Over het geheel moeten ze tevreden zijn, over het spel dan. Maar degene die nog beter kan is Götze. Als hij beter benut gaat worden, denk ik dat PSV zich geen zorgen hoeft te maken. Het is teleurstellend dat PSV verliest, maar we weten dat wedstrijden tegen Willem ll altijd beladen zijn en PSV het daar altijd moeilijk heeft."

Trainer Roger Schmidt ligt onder vuur. Niet alleen vanwege de prestaties, ook vanwege zijn wisselbeleid. Stevens snapt de kritiek. "Maar Schmidt en zijn technische staf weten beter hoe een ploeg functioneert omdat ze dagelijks met die spelers bezig zijn."

"Als ik zie hoe PSV dit seizoen speelt ten opzichte van vorig jaar, is er een vooruitgang. Natuurlijk ben je niet tevreden als je bij Willem ll verliest, maar als ik naar het spel en de kansen kijk en de tegendoelpunten zou ik niet in paniek geraken. Dan begin ik met opgeheven hoofd aan de training", besluit Stevens.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

PSV komt er weer bovenop

Ja
62%
Nee
38%
(2388 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws