LIVE-discussie: Jansen laat Letschert buiten AZ-selectie voor treffen met Go Ahead

LIVE-discussie: Jansen laat Letschert buiten AZ-selectie voor treffen met Go Ahead

26-09-2021 13:45
53

AZ-trainer Pascal Jansen heeft Timo Letschert buiten zijn selectie gelaten voor het treffen met Go Ahead Eagles. De 28-jarige verdediger werd donderdag al vroeg gewisseld tegen FC Twente, waarna hij niet met zijn teamgenoten terug naar Alkmaar reisde.

Het lijkt waarschijnlijk dat Letschert daardoor niet aanwezig is bij AZ. Pantelis Hatzidiakos staat nu samen met Bruno Martins Indi in het hart van de Alkmaarse verdediging. Voor de rest kiest trainer Jansen voor dezelfde namen als tegen Twente (3-1 nederlaag).

In de opstelling van Go Ahead Eagles is ook één wijziging doorgevoerd door trainer Kees van Wonderen. Philippe Rommens stond tegen PSV nog in de basis, maar zit zondagmiddag op de bank. Daardoor mag Mats Deijl weer vanaf de aftrap verschijnen.

Het duel tussen AZ en Go Ahead gaat om 14.30 uur van start in het AFAS Stadion. AZ staat momenteel zeventiende en heeft een overwinning dus hard nodig om te klimmen op de ranglijst. Go Ahead kan bij een overwinning de koploper van het rechterrijtje worden.

De opstellingen:

AZ: Vindahl; Sugawara, Hatzidiakos , Martins Indi, Wijndal; Midtsjö, Reijnders, De Wit; Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson.

Go Ahead: Hahn; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Lucassen, Brouwers, Botos; Córdoba, Cardona, Oratmangoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie