Dat klinkt arrogant na een 5-1, maar het is nog te wisselvallig in wedstrijden

"Dat klinkt arrogant na een 5-1, maar het is nog te wisselvallig in wedstrijden"

26-09-2021 23:21 Laatste update: 23:30
19

FC Utrecht blijft bovenin de Eredivisie meedraaien, na ruime zeges op bezoek bij NEC en tegen PEC Zwolle. Aanvoerder Willem Janssen verzekert echter dat er nog meer dan genoeg ruimte voor verbetering is.

PEC-trainer Art Langeler verklaarde na de 5-1 van zaterdagavond dat zijn ploeg lange tijd de betere was geweest in Utrecht. Janssen kon de trainer van de hekkensluiter geen ongelijk geven. "We hebben nog te veel fases in wedstrijden dat we de controle niet hebben en dat moet constanter als je een subtopper bent die omhoog wil kijken", wordt de routinier geciteerd door het Algemeen Dagblad.

En dus hangt de vlag nog niet uit in De Galgenwaard, ondanks de veertien punten uit zeven wedstrijden. "Ik denk dat we te weinig ons echte niveau halen en vasthouden. Dat klinkt arrogant na een 5-1, maar het is nog te wisselvallig in wedstrijden", constateert Janssen.

De nummer vijf van de Eredivisie mag voor de interlandbreak nog aan de bak. Op zondag 3 oktober staat er een uitwedstrijd tegen Ajax op het programma.