Valencia-coach blij met Cillessen-rentree: 'Hij maakte een geweldige redding'

Valencia-coach blij met Cillessen-rentree: 'Hij maakte een geweldige redding'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 08:00ma 27-09-2021 om 08:00

Jasper Cillessen is blij dat hij weer onder de lat staat bij Valencia. Giorgi Mamardashvili leek het plekje van de Nederlander leek in het Valencia-doel te hebben overgenomen, maar trainer José Bordalás koos afgelopen weekend weer voor Cillessen.

Twee weken geleden kwam naar buiten dat Cillessen in een 'negatieve spiraal' was beland bij Valencia. De 32-jarige goalie kwakkelde de laatste maanden met blessures en Mamardashvili leek de nieuwe eerste keeper te zijn van Los Che. Tegen Athletic Bilbao kreeg Cillessen weer het vertrouwen onder de lat en dat doet hem goed. "Ik ben erg blij dat ik weer kon spelen en dat ik het team heb kunnen helpen", vertelt de Nijmegenaar tegenover de clubkanalen van Valencia.

"Het was geen gemakkelijke wedstrijd", vervolgt Cillessen. "Maar ik heb liever dit soort grote wedstrijden dan de kleinere, net als iedereen. We hebben een punt gepakt en dat is al met al prima."

Trainer Bordalás is na afloop positief over Cillessen. "Mamardashvili heeft de verwachtingen overtroffen", laat de coach optekenen door Marca. "Hij heeft een geweldige toekomst. We dachten dat het een goed moment was om een wissel onder de lat door te voeren. Cillessen maakte een geweldige redding in het laatste deel van de wedstrijd", doelt Bordalás op de ingreep van Cillessen na een schot van Iñaki Williams.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws