Álvarez investeert in zichzelf bij Ajax: 'Ik blijf graag langer op de club'

Álvarez investeert in zichzelf bij Ajax: 'Ik blijf graag langer op de club'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 08:18ma 27-09-2021 om 08:18

Edson Álvarez merkt dat hij steeds beter wordt bij Ajax. De 23-jarige Mexicaan traint regelmatig langer door om te investeren in zichzelf. Álvarez is ook blij dat hij een transfer naar Stade Rennes heeft laten schieten. 

De 43-voudig international was belangrijk voor Ajax tegen FC Groningen. Álvarez maakte de bevrijdende 1-0 en verrichtte belangrijk verdedigend werk. De controleur ziet ook dat het goed met hem gaat bij Ajax, maar werkt hard om nog beter te worden. "Ik weet heel erg goed wat ik nog moet verbeteren en daar werk ik graag aan", vertelt Álvarez op de persconferentie. "Ik ben ook bereid om dat te doen."

"Als het kan, blijf ik graag langer op de club om aan mezelf te werken. Ik merk dat ik beter word en dat het werken loont. Daar ben ik erg blij mee", vervolgt Álvarez, die afgelopen zomer afzag van een transfer naar Frankrijk. "Ik ben heel blij dat ik bij Ajax ben gebleven. Dat wist ik al vrij snel, omdat ik Champions League wil spelen. En ik weet dat het hier kan. Ik sta achter mijn beslissing en weet dat het de juiste is geweest."

"Toch ben ik altijd blij geweest dat ik deel uitmaak van Ajax", vervolgt Álvarez. "Ik ben ook dezelfde jongen als voorheen, maar het is op dit moment allemaal wel iets makkelijker. Ik speel en heb ook meer balans in mijn leven, omdat mijn familie hier is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws