Adzic eindelijk speelgerechtigd: 'Na een trip naar Belgrado is het gelukt'

Adzic eindelijk speelgerechtigd: 'Na een trip naar Belgrado is het gelukt'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 17:46ma 27-09-2021 om 17:46

Luka Adzic, de Servische aankoop van PEC Zwolle, is eindelijk speelgerechtigd. De vleugelaanvaller kwam deze zomer transfervrij over van RSC Anderlecht, dat zijn contract ontbond.

Adzic moest ruim een maand wachten op een werkvergunning voordat hij in actie mocht komen namens PEC. Inmiddels heeft de aanvaller de werkvergunning binnen, waardoor hij kan aansluiten bij de selectie van de Zwollenaren.

'De club heeft er vol op ingezet om Adzic zo spoedig mogelijk speelgerechtigd te krijgen. Nadat hij nog een verplichte trip naar Belgrado heeft gemaakt, is dat nu gelukt', meldt PEC via Twitter. 'In de tussentijd mocht hij niet met de groep trainen en kon hij alleen een individueel programma voor zichzelf afwerken. Dat heeft Adzic de afgelopen weken dan ook gedaan, waardoor hij vanochtend direct kon aansluiten bij de groep.'

PEC kan Adzic goed gebruiken. De Blauwvingers zijn momenteel hekkensluiter in de Eredivisie en wisten in zeven wedstrijden slechts twee doelpunten te maken. Met Adzic heeft trainer Art Langeler wat meer aanvallende opties voorin en mag hij hopen op meer doelpunten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws