Marca: Rüdiger hoopt op twee clubs en weigert Chelsea-contract te verlengen

Marca: Rüdiger hoopt op twee clubs en weigert Chelsea-contract te verlengen

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 19:27ma 27-09-2021 om 19:27

Antonio Rüdiger lijkt het voorbeeld van David Alaba te volgen. De Duitse verdediger van Chelsea loopt na dit seizoen uit zijn contract en is vooralsnog niet van plan om zijn verbintenis te verlengen. Ondertussen houdt Real Madrid de situatie nauwgezet in de gaten.

Dat meldt de krant Marca uit de Spaanse hoofdstad. Rüdiger heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur en wil transfervrij vertrekken na het huidige seizoen. De 28-jarige verdediger heeft zijn zaakwaarnemer gevraagd om een mogelijke volgende club in kaart te brengen. Hij hoopt zelf op Bayern München of Real Madrid.

De Spaanse club lijkt het meest voor de hand te liggen als de volgende club van de Duitser. De Koninklijke houdt de situatie van de Chelsea-verdediger in de gaten, nu het lijkt alsof hij niet van plan is zijn contract te verlengen. Hoewel Real de achterhoede graag wil verjongen, laat hij 'buitenkansjes' als Rüdiger niet liggen.

Chelsea probeert het contract van Rüdiger te verlengen, maar die zit vooralsnog te hoog in de boom voor The Blues. De Champions League-winnaar van afgelopen jaar biedt hem 6,5 miljoen euro. Rüdiger wil echter 10 miljoen euro per seizoen ontvangen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws