Nog geen akkoord tussen Onana en Inter: 'Hij wil eerst met Ajax om tafel'

Nog geen akkoord tussen Onana en Inter: 'Hij wil eerst met Ajax om tafel'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 19:48ma 27-09-2021 om 19:48

Laatste update: maandag 27 september 2021 om 19:48ma 27-09-2021 om 19:48

De geruchten over een mogelijke transfer van Andre Onana naar Internazionale werden afgelopen weekend bevestigd door Inter-CEO Giuseppe Marotta. De Ajax-doelman zou zelfs al een akkoord hebben bereikt met de Serie A-club, maar heeft aan De Telegraaf laten weten dat dit niet het geval is.

"Gisteren (zondag, red.) ging er een gerucht dat Onana al rond zou zijn met Internazionale, dat is volgens hem absoluut niet het geval", doelt Ajax-watcher Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Hij wil eerst met Ajax om de tafel, alles is wat hem betreft bespreekbaar. Waarbij hij wel aangeeft dat hij na dit seizoen de tijd rijp vindt om te vertrekken."

"Hij heeft een contract tot het einde van het seizoen, maar het liefst wil hij dat Ajax nog wel iets aan hem verdient", zo vervolgt Verweij. "Alles is bespreekbaar, dus ook een contract met een gelimiteerde transfersom. Dat je een jaar verlengt, waardoor je hem alsnog voor drie, vier of vijf miljoen euro kan verkopen. Of aankomende winter verkopen. Dat Ajax er toch nog wat geld voor krijgt."

De houding van Onana wordt door veel Ajax-supporters niet gewaardeerd. Hij was lang uit de roulatie door een dopingschorsing en traint inmiddels weer mee bij Jong Ajax. "Ik heb een tijdje met hem gezeten, maar hij vertelde wel dat hij de club ontzettend dankbaar is", aldus Verweij. "Dat Overmars en Ten Hag heel goed voor hem zijn geweest."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws