Janssen stoort zich aan berichtgeving: 'Er worden te snel conclusies getrokken'

Janssen stoort zich aan berichtgeving: 'Er worden te snel conclusies getrokken'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 22:19ma 27-09-2021 om 22:19

Willem Janssen heeft zich gestoord aan de berichtgeving in de media over zijn reserverol. De speculaties name toe nadat FC Utrecht-trainer René Hake hem op de bank zette. De carrière van Janssen zou over zijn.

Zowel Janssen als Hake werd er regelmatig naar gevraagd. De berichtgeving stoort de veteraan. "Er ontstaat op een gegeven moment heel veel ophef over je positie, ineens sta je ter discussie. Terwijl je gewoon goed speelt sinds de tweede seizoenshelft van vorig jaar. Dan ben je de leider die Utrecht gaat missen als hij stopt", zegt Janssen tegen het Algemeen Dagblad.

"Nu word je één keer gewisseld en één keer op de bank gezet en dan is je carrière bij Utrecht in één keer voorbij. Dat gaat wel heel snel allemaal. Er worden te snel conclusies getrokken en je positie wordt te snel ter discussie gesteld, ook met prikkelende vragen aan de trainer", zegt Janssen. "Ja, ik was verrast dat ik op de bank zat tegen NEC, maar met de motivatie kon ik leven én ik wist dat ik zaterdag weer zou gaan spelen.”

Janssen (35) is bezig aan zijn zevende seizoen in dienst van Utrecht. Hij kwam hiervoor uit voor VVV-Venlo, Roda JC en FC Twente. Zijn contract bij Utrecht loopt tot het einde van het jaar, maar Utrecht heeft een optie om daar een jaar aan toe te voegen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws