Van Stee: Ik vertik het om nu de moed al op te geven. Dat zou nergens op slaan

Van Stee: "Ik vertik het om nu de moed al op te geven. Dat zou nergens op slaan"

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 17:24di 28-09-2021 om 17:24

Sparta zit in de hoek waar de klappen vallen, maar technisch directeur Henk van Stee weigert om de bij pakken neer te zitten. Hij verwacht dat het binnen afzienbare tijd beter zal gaan met de ploeg van Henk Fraser.

De resultaten zitten allesbehalve mee voor Sparta. "Maar, ik vertik het om nu de moed al op te geven. Dat zou nergens op slaan. We wisten dat het een heel zwaar seizoen zou worden. Alleen geldt dit voor nóg zes, zeven ploegen. Ons basiselftal is kwalitatief niet minder dan dat van vorig seizoen", zegt Van Stee tegen het Algemeen Dagblad.

Van Stee kan de slechte resultaten deels verklaringen. Veel spelers waar Sparta mee sprak, kwamen niet. En voor belangrijke spelers als Lennart Thy en Brian Smeets was veel belangstelling. "De hoofden van die jongens zijn gek gemaakt. Die onrust was niet bevorderlijk. Opgeteld bij het feit dat wij met veel spelers gesproken hebben die niet kwamen, zijn de mindere resultaten deels verklaard."

Tot de winterstop komen er sowieso geen spelers naar Sparta. Ik heb er straks liever één of twee echte versterkingen bij. We kunnen geld maar één keer uitgeven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws