Van der Vaart drukt Gravenberch een verbeterpunt op het hart

Van der Vaart drukt Gravenberch een verbeterpunt op het hart

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 21:20di 28-09-2021 om 21:20

Laatste update: dinsdag 28 september 2021 om 21:22di 28-09-2021 om 21:22

Rafael van der Vaart is vol lof over Ryan Gravenberch, maar wijst wel een verbeterpunt voor de Ajacied aan: hij mag geen corners en vrije trappen meer nemen.

Na de wedstrijd tegen Besiktas komt Van der Vaart complimenten tekort voor Gravenberch, die uitstekend speelde bij Ajax. "Het is zo'n verschil of je thuis zit of in het stadion kijkt. Hij heerst, hij is groot, sterk en rustig aan de bal. Hij draait weg en heeft dan een versnelling en dan nog een versnelling. Hij heeft in principe alles", zegt Van der Vaart bij Ziggo Sport.

"Het enige wat hij niet moet doen, en ik hoop dat ze luisteren, is corners en vrije trappen nemen. Ik weet niet waar ze vandaan gehaald hebben dat hij die kan nemen, maar dat moeten ze aan iemand anders overlaten. Hij heeft die natuurlijke trap niet", zegt de ex-international.

Steven Berghuis had wat Van der Vaart betreft Man of the Match kunnen worden. "Als je een goal en een assist maakt sowieso. Maar ik vond Gravenberch en Haller ook goed spelen, iedereen speelde goed. In de eerste helft gaven ze niets weg. Dat is een genot om naar te kijken. Fantastisch werk van Ten Hag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws