Sheriff-trainer sneert naar Dirk Kuyt: Ik laat z'n wereld graag in duigen vallen

Sheriff-trainer sneert naar Dirk Kuyt: "Ik laat z'n wereld graag in duigen vallen"

29-09-2021 12:32 Laatste update: 16:36
105

Dirk Kuyt is na de historische stunt van Sheriff Tiraspol om de oren geslagen met zijn mening over de Moldavische club. De Champions League-debutant boekte dinsdagavond een sensationele uitzege op Real Madrid en trainer Yuriy Vernydub wees na afloop fijntjes op de uitlatingen die Kuyt recentelijk deed.

Sheriff overleefde vier Champions League-voorrondes en rekende in de play-offs af met Dinamo Zagreb. Kuyt liet zich toen, als analist bij RTL, echter ontvallen dat de Moldavische kampioen niets te zoeken zou hebben in de Champions League. "De geweldige speler Dirk Kuyt heeft gezegd dat er in de Champions League geen plek is voor Sheriff. Ik laat zijn wereld graag in duigen vallen", aldus Vernydub tijdens de persconferentie van dinsdagavond, na afloop van de stunt tegen Real Madrid.

Sheriff won in de eerste speelronde al van Shakhtar Donetsk en staat zowaar met een perfecte score aan kop van zijn poule, boven Real Madrid, Internazionale en Shakhtar. Vernydub wil echter nog niet te hard van stapel lopen. "We hebben nog vier wedstrijden te gaan, dat is een lange weg. We zullen zien waar we staan op 7 december." De stuntploeg sluit zijn poulefase dan af met een bezoek aan Shakhtar.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)