'Bliksemstart Danjuma bij Villarreal wordt door Liverpool belangstellend gevolgd'

'Bliksemstart Danjuma bij Villarreal wordt door Liverpool belangstellend gevolgd'

29-09-2021 21:55
12

De defensie van Manchester United heeft woensdag de handen vol aan Arnaut Danjuma in het Champions League-duel met Villarreal en dat zal ook Liverpool niet ontgaan. De 24-jarige Nederlander wordt nog altijd nauwlettend gevolgd door The Reds, melden bronnen aan Voetbal International.

Danjuma werd afgelopen zomer al in verband gebracht met de club van manager Jürgen Klopp, maar hij verruilde Bournemouth uiteindelijk voor Villarreal. In Spanje kent de vleugelaanvaller een vliegende start. In vijf Primera División-duels scoorde hij twee keer en ook in de eerste groepswedstrijd in de Champions League tegen Atalanta Bergamo trof hij doel. Woensdagavond is hij ook tegen United één van de smaakmakers bij El Submarino Amarillo.

Volgens VI zal Liverpool met bovengemiddelde interesse naar Danjuma kijken. De Premier League-topclub is nog altijd fan van de oud-speler van NEC en Club Brugge en ziet in hem een mogelijke opvolger van Sadio Mané. Een eventuele transfer lijkt overigens niet op korte termijn zijn beslag te krijgen. De Senegalees is inmiddels echter 29 jaar en loopt medio 2023 uit zijn contract, waardoor Liverpool alvast vooruit plant.