Til reageert op nieuws uit Rusland: Ik heb wel veel ingeleverd, ja

Til reageert op nieuws uit Rusland: "Ik heb wel veel ingeleverd, ja"

Gepubliceerd: vrijdag 1 oktober 2021 om 12:41vr 01-10-2021 om 12:41

Guus Til bevestigt dat hij financieel een flinke veer heeft gelaten om een transfer naar Feyenoord mogelijk te maken. De beste Eredivisie-speler van de maand september wordt door de Rotterdammers gehuurd van Spartak Moskou.

Deze week kwam uit Rusland het nieuws door dat Til van 1,75 miljoen naar vijfhonderdduizend euro is gegaan. Dat nieuws wordt aangehaald in een interview met ESPN. "Ik weet niet wat je hebt gelezen... Je kan wel zeggen dat ik veel heb ingeleverd. Exacte bedragen ga ik natuurlijk niet noemen, maar ik heb wel veel ingeleverd, ja."

Til heeft bij Feyenoord het plezier hervonden, na twee moeizame jaren bij Spartak Moskou en SC Freiburg. "Ik merkte gewoon dat ik niet gelukkig was als ik niet het gevoel had dat ik écht voetballer was. Dat heb ik nu weer. Maar ik merk nu ook gewoon aan mezelf dat ik – buiten dat ik best wel moe ben vaak, maar dat is volgens mij normaal voor een voetballer – ook wel weer gelukkiger met mezelf ben."

Til is door ESPN uitgeroepen tot beste speler van de net afgesloten maand. De in Zambia geboren middenvelder scoorde tegen PSV niet, maar compenseerde dat met vier goals in de wedstrijden tegen sc Heerenveen en NEC.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

'Til is terecht Eredivisie Speler van de Maand'

Eens
79%
Oneens
21%
(1956 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws