Meer video’s

Ancelotti is het oneens met Xavi: 'Denk dat pandemie redelijk onder controle is'

02-01-2022 08:48
25

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti begrijpt het standpunt van La Liga. In de Spaanse competitie worden er minder snel wedstrijden afgelast dan in andere landen en dat begrijpt de oefenmeester van De Koninklijke, in tegenstelling tot FC Barcelona-coach Xavi.

"Ik vindt dat voordat we beginnen met het afgelasten van wedstrijden, moet het protocol eerst aangepast worden", doelt Ancelotti op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Getafe van zondag op de redelijk zware richtlijnen in Spanje. "Zo lang het protocol zo blijft als dat die nu is, moeten we de wedstrijden gewoon spelen."

Ancelotti begrijpt dat La Liga zoveel mogelijk wedstrijden door wil laten gaan, ondanks het toenemende aantal coronabesmettingen vanwege de omikronvariant. "En ik denk dat dat wel eerlijk is, aangezien we eerder al in een lockdown hebben gezeten. Er is een periode geweest waarin we maandenlang geen wedstrijden konden spelen. Ik denk dat de pandemie inmiddels redelijk onder controle is. Ik ben geen dokter, maar ik luister naar de wetenschappers die dat beweren", zo sluit de Real-coach af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie