Meer video’s

Onverwachte misstap Real Madrid: 'Het team was nog op vakantie, ik ook'

Gepubliceerd: ma 3 januari 2022 om 08:25

Real Madrid begon 2022 zondag met een verrassende nederlaag tegen Getafe (1-0). Volgens trainer Carlo Ancelotti hadden zijn spelers een extra vakantiedagje opgenomen.

Real Madrid meldde zich met een ongeslagen reeks van vijftien wedstrijden in het Coliseum Alfonso Pérez, maar kwam niet tot scoren en ging onderuit door een vroege goal van Enes Ünal. "Ik heb niet veel te zeggen over de wedstrijd, behalve dat we een extra vakantiedag hebben opgenomen", reageert Ancelotti op de persconferentie.

"We leken niet op het team dat we voor de kerst waren", vervolgt de Italiaanse trainer. "We hadden geen focus en toewijding. Maar we verdienden nog steeds niet te verliezen. We hebben de goal weggegeven. Dit moet een wake up call zijn."

"Het team was vandaag op vakantie", besluit Ancelotti. "We moeten verantwoordelijkheid nemen. Misschien was ik ook op vakantie. Er is geen grote kritiek, geen drama, geen tragedie. We zijn nog steeds de koplopers van La Liga." Het verschil met nummer twee Sevilla is acht punten. Wel heeft Sevilla twee wedstrijden minder gespeeld.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws