Van der Sar dolt en zet Van der Vaart op zijn plek: 'Die zogenaamde experts'

15 maart - 20:33
18

Edwin van der Sar is de uitspraken van Rafael van der Vaart van vorige week nog niet vergeten. De Ziggo Sport-analist liet zich destijds ontvallen dat voormalig keepers niet uitblinken in een rol als trainer of directeur na hun carrière als voetballer.

Van der Vaart kreeg tijdens die uitzending meteen een berichtje van Van der Sar en de Ajax-directeur kan het niet laten om even een sneer uit te delen richting Van der Vaart voor de return tegen Benfica in de Champions League. 

"Soms kijk je tv inderdaad en dan zie je die zogenaamde analisten of experts... Die gaan dan wat uitkramen, dan is de telefoon ook dichtbij. Dan probeert hij (Van der Vaart, red.) het nog recht te zetten, maar... Ik was niet helemaal tevreden met de uitleg, Raffie", aldus een lachende Van der Sar.

Van der Vaart dekt zich vervolgens in. "Ik moet zeggen dat ik het vooral betrok op mijn eigen team (Esbjerg fB, red.) en onze keepers. Edwin was natuurlijk zo'n goede keeper, dan moet je misschien wat nuanceren. Al loop ik te slijmen nu."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie