Historische avond op Ibrox, Salah maakt snelste hattrick ooit in Champions League

12-10-2022 23:17
21

Mohamed Salah heeft woensdagavond de snelste hattrick in de geschiedenis van de Champions League gemaakt. De Egyptenaar kwam in de 68e minuut in het veld en maakte daarna binnen zes minuten, drie doelpunten tegen een toekijkend Rangers FC.

Salah komt bij een 1-3 tussenstand binnen de lijnen in de Champions League-wedstrijd tegen de Schotten. De aanvaller van Liverpool heeft slechts zeven minuten nodig om na zijn invalbeurt de eerste te maken en daarna is het binnen zes minuten nog twee keer raak. Salah mag daarbij wel teamgenoot Diogo Jota bedanken, want de Portugees gaf de assist bij twee van de drie goals. De Egyptenaar gaat daarmee de boeken in als de speler die de snelste hattrick ooit maakte in de Champions League.