De Ligt: "Ik heb niet veel vrienden, het liefst ben ik met AnneKee'

18-11-2022 15:45 Laatste update: 18:24
64

Matthijs de Ligt vertelt in Isola di Beau dat hij maar weinig vrienden heeft. Voor de Oranje-international stond al op jonge leeftijd alles in het teken van het voetbal.

"Ik moet zeggen: ik heb niet heel veel vrienden..", begint De Ligt. "Dat klinkt misschien raar, maar ik heb een klein groepje vrienden. Dat komt ook omdat ik altijd dusdanig ben bezig gweest met voetbal, waardoor vrienden van vroeger waar ik nog steeds heel goed mee ben, een ander leven hebben dan ik nu heb. Daardoor zijn we misschien een beetje uit elkaar gegroeid. Maar als ik ze nu zou zien, zou het wel nog steeds supergezellig zijn."

"Verder heb ik een paar vrienden uit de voetballerij", gaat de Bayern München-verdediger verder. "Met Frenkie de Jong, Stefan de Vrij, Daley Blind en Davy Klaassen, ben ik echt goed. Verder mijn broertje en zusje, de broertjes van AnneKee... Het liefst ben ik met AnneKee en dat is voor mij eigenlijk ook genoeg."

In Isola di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens iedere week twee gasten op Sardinië. Het programma is vanaf zondag te zien bij RTL4.