Vertessen zag 'teleurstelling' in PSV-kleedkamer: 'Er was meer uit te halen'

25 oktober 2023 om 09:00
Laatste update: 25 oktober 2023 om 09:00

Yorbe Vertessen heeft na afloop van RC Lens - PSV voor de camera van VoetbalPrimeur verteld hoe de sfeer in de kleedkamer van de Eindhovenaren was. Al met al heerste er teleurstelling vanwege het punt en was er kritiek op de rol van de scheidsrechter. 

"Er was meer uit te halen, denk ik", aldus Vertessen, die in de tweede helft binnen de lijnen werd gebracht door trainer Peter Bosz. De Belgische aanvaller kreeg nog een kans op 1-2, maar wist niet te scoren. "Maar alles is nog in eigen handen, een punt is zeker niet slecht, maar er zat wel meer in", vervolgt hij. 

Na afloop klonken er kritische geluiden vanuit het PSV-kamp richting scheidsrechter Radu Petrescu. Zowel Bosz als Luuk de Jong vonden dat hij de PSV'ers wat vaker in bescherming had moeten nemen. Vertessen kan zich daarin vinden. "Ja, er waren toch wel een paar momenten die zwaarder bestraft mochten worden. Ik vond het nogal soft hoe de scheidsrechter over sommige momenten een oordeel velde. Ik kan me er wel in vinden dat daar een beetje ophef over is."