Slot over transferplannen Feyenoord: 'Of dat zinvol is kun je je afvragen'

8 december om 07:52
Laatste update: 8 december om 17:25

Feyenoord en Arne Slot moeten door de Afrika Cup en de Azië Cup liefst vier spelers missen in januari en februari. De trainer zei eerder dat de Rotterdammers wellicht de markt op willen voor een nieuwe spits, maar is na de zege op FC Volendam (3-1) minder uitgesproken.

Feyenoord moet aan het begin van het nieuwe kalenderjaar Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh, Ayase Ueda en Alireza Jahanbakhsh missen. Het is de vraag of de regerend landskampioen zich daarom gaat versterken. "Ik denk dat het vrij helder is wat je wil. Alleen werk ik niet bij een club waar dat ook altijd realiseerbaar is", vertelt Slot op de persconferentie. "Als wat je wil misschien wel onbetaalbaar is, dan heeft het niet zoveel zin om spelers aan te trekken."

"We kunnen echt wel weer een speler halen die bij ons mee kan voetballen, maar of dat nou zo zinvol is als je een maand lang spelers mist, kun je je afvragen", vervolgt de coach, die daarmee weinig lijkt te zien in een breedteversterking. Hij vertelt dat hij komende week in overleg gaat met algemeen directeur Dennis te Kloese.