Bizar: Frankfurt maakt met 3 goals in 25 minuten gehakt van titelkandidaat Bayern

9 december 2023 om 16:25
Laatste update: 9 december 2023 om 16:29

Bayern München is zaterdagmiddag totaal verrast door Eintracht Frankfurt in hun onderlinge duel. De huidige nummer twee van de Bundesliga kreeg in de eerste helft van de wedstrijd al drie goals van de Frankfurters om de oren. Bayern kijkt nu tegen een enorme achterstand aan en lijkt koploper Bayer Leverkusen uit het oog te verliezen.

Op de beelden zijn de 1-0, 2-0 en 3-0 van Frankfurt te zien, maar inmiddels is ook de 3-1 al gevallen via Joshua Kimmich. Bayern München deed dus voor rust nog iets terug, waardoor de ruststand nu 3-1 is in Frankfurt. Bij een verlies van Bayern München loopt Leverkusen met drie punten uit in de Duitse titelstrijd.

Volg de wedstrijd verder in onze live-omgeving en praat mee!