Jan Smit componeert lied voor Stefan de Vrij: "Ja, nu heb ik dus kippenvel"

5 juni om 15:55
Laatste update: 5 juni om 15:55

ADVERTORIAL - Ook Stefan de Vrij heeft een eigen stadionknaller. Na Joey Veerman, Denzel Dumfries en Ronald Koeman, is de eer nu voor De Vrij. Van de centrale verdediger is bekend dat hij erg muzikaal is. Spelend op zijn piano, werkte hij zelf mee aan het componeren van het nummer. De muzikale aanmoedigingen zijn een initiatief van Jan Smit en Staatsloterij en hebben als doel het legioen op de banken te krijgen voor Oranje.

Jan Smit en Stefan de Vrij doken samen de studio in voor een jamsessie. Dat leverde mooie momenten op en kippenvel bij de volkszanger. Jan Smit: "Stefan speelt prachtig piano en is een échte liefhebber. In een intieme studiosessie maakten we samen het stadionlied voor de Keizer van Milaan."

Echte stadionliedjes voor Oranje

Samen met KNVB-partner Staatsloterij roept Smit heel Nederland op om Oranje toe te zingen. “Stadionliedjes zoals je die op de tribune bij clubs hoort, zijn er nog niet voor de spelers van Oranje. Met deze meezingers, kunnen we onze jongens eindelijk echt goed toezingen tijdens het EK”, aldus Smit. De nummers van Het Legioen ft Jan Smit zijn te horen via Spotify, andere streamingdiensten en de socialmediakanalen van @Jansmit, @OnsOranje en @Staatsloterij

Tijdens het toernooi in Duitsland staat Smit op de officiële Oranjebus, die voorop gaat in de Oranje Fanwalk in de speelsteden, om de liedjes samen met de supporters te zingen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jan Smit (@jansmit)