Jan Smit viert EK-selectie van dorpsgenoot Joey Veerman met stadionlied

29 mei om 18:30
Laatste update: 30 mei om 11:50

ADVERTORIAL - Het feest is losgebarsten in Volendam! Bondscoach Koeman heeft de selectie voor het EK in Duitsland bekendgemaakt en dorpsgenoot Joey Veerman is erbij. Zanger Jan Smit kon zijn blijdschap niet verbergen en viert de selectie van Veerman met een stadionlied.

“Joey is een fantastische speler, daar zijn we in Volendam heel trots op. Hij verdient een persoonlijk aanmoedigingslied”, vertelt een enthousiaste Smit. De zanger is van plan om de komende periode nog meer liedjes voor de spelers van het Nederlands elftal te maken. De passie waarmee spelers in het clubvoetbal worden toegezongen, kennen we bij Oranje nog niet. Het is hoog tijd dat daar verandering in komt. 

Op de banken voor Oranje

Samen met KNVB-partner Staatsloterij roept hij heel Nederland op om Oranje toe te zingen. “We willen iedereen op de banken krijgen voor Oranje! Stadionknallers waarmee we de spelers aanmoedigen. Ik ben superblij dat ik weer gevraagd ben voor Oranje!”

De vrolijke liedjes van Jan Smit zijn te horen via Spotify, andere streamingdiensten en de socialmediakanalen van @Jansmit, @OnsOranje en @Staatsloterij. Tijdens het toernooi in Duitsland staat Smit op de officiële Oranjebus, die voorop gaat in de Oranje Fanwalk in de speelsteden, om de liedjes samen met de supporters te zingen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jan Smit (@jansmit)