'Het EK is een litteken op mijn ziel, we waren overtuigd van de EK-eindzege'

23 juni om 06:45
Laatste update: 23 juni om 11:56

Het is de dag van Nederland - Frankrijk, in Leipzig. In De Oranjekantine bespreken Dennie en Kaj met bijzondere gasten uit de voetbalwereld het laatste Oranje- en EK-nieuws. Na Eljero Elia, Kees Kwakman, Mexx Meerdink, Noah Ohio en Maurice Steijn is het vandaag de beurt aan Orlando Engelaar en Ali Boussaboun. Bekijk de uitzending vanaf 11.00 uur op YouTube!

Engelaar weet wat het is om op een EK te spelen. In 2008, toen Oranje sensationele zeges boekte op Italië en Frankrijk, kreeg de toenmalige middenvelder van FC Twente een basisplaats van Marco van Basten. Hij speelde in totaal veertien interlands. Boussaboun kwam acht keer uit voor de nationale ploeg van Marokko en speelde in Nederland voor ADO Den Haag, FC Groningen, NAC Breda, Feyenoord en FC Utrecht.

De Oranjekantine is er ook op maandag 24 juni (14.00 uur) en dinsdag 25 juni (10.00 uur). Plaatst Oranje zich voor de achtste finales, dan gaan wij uiteraard ook vrolijk door. Wil je er bij zijn? Dat kan! Pak nu je gratis ticket. Wees snel, want de beschikbaarheid is beperkt.