Scoor de handtekening van je Oranje-held: Virgil van Dijk het meest gewild!

2 juli om 15:05
Laatste update: 2 juli om 17:49

ADVERTORIAL - Hey Oranje-fans! Heb je altijd al gedroomd van een handtekening van je favoriete Nederlands elftal-speler? Goed nieuws, want dankzij Bitvavo, trotse parner van de KNVB, kun je die droom nu waarmaken! Bitvavo, de grootste crypto exchange van Nederland, heeft namelijk een innovatieve robotarm gelanceerd die de handtekeningen van alle Oranje-spelers kan zetten. Uit de nieuwste data blijkt dat de handtekening van Virgil van Dijk de absolute favoriet is onder jullie, de trouwe supporters!

Wat is die robotarm precies?

Een paar weken geleden heeft Bitvavo een hypermoderne robotarm geïntroduceerd die alle handtekeningen van de huidige selectie kan repliceren. Deze high-tech gadget staat midden in de KNVB Fanstore op Utrecht Centraal, waar je dagelijks gratis naar binnen kunt. Dus of je nu een nieuw shirt hebt gekocht of je favoriete oude Oranje-shirt hebt meegenomen, deze robotarm zorgt ervoor dat jouw shirt gesigneerd wordt door jouw helden!

Virgil van Dijk: de absolute nummer één

Volgens de recente cijfers van Bitvavo is de handtekening van niemand minder dan aanvoerder Virgil van Dijk het meest gewild. De captain van zowel Liverpool als Oranje blijft ongekend populair onder de fans. Zijn naam staat op de meeste gesigneerde shirts.

Frenkie de Jong: altijd in de spotlights

Een andere opvallende naam is Frenkie de Jong. Ondanks dat hij dit EK niet meedoet, is zijn handtekening nog steeds enorm in trek. Samen met Cody Gakpo deelt hij de tweede plaats in populariteit. Het laat zien hoe geliefd Frenkie is bij de supporters die zijn technische skills en spelinzicht enorm waarderen.

Weghorst en Wijnaldum: minder vraag dan verwacht

Het is best verrassend, maar de handtekeningen van Wout Weghorst en Georginio Wijnaldum zijn minder populair dan je zou denken. Dit is opvallend, zeker omdat Weghorst een cruciale goal maakte in de openingswedstrijd tegen Polen en Wijnaldum belangrijke minuten maakte in het toernooi. Ook Matthijs de Ligt komt minder vaak voor op de gesigneerde shirts, ondanks zijn sterke verdedigingswerk.

KNVB Fanstore op Utrecht Centraal: jouw must-visit spot

Voor het eerst ooit heeft de KNVB een officiële fanstore geopend op Utrecht Centraal. Deze winkel is een must-visit voor elke Oranje-fan en biedt een unieke kans om jouw shirt te laten signeren door de innovatieve robotarm van Bitvavo. Het is elke dag geopend en je kunt er gratis naartoe. Dus waar wacht je nog op? Scoor die handtekening van jouw favoriete speler en maak van je shirt een uniek collectors item!

Over Bitvavo

Bitvavo, opgericht in 2018 in Amsterdam, is in no-time uitgegroeid tot de grootste cryptocurrency exchange van de Benelux. Met meer dan een miljoen Nederlandse gebruikers, staat Bitvavo bekend om zijn krachtige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare platform waar je tegen lage kosten meer dan 300 verschillende cryptovaluta kunt verhandelen. Bovendien is Bitvavo geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). 

Dus, wacht niet langer; bezoek de KNVB Fanstore op Utrecht Centraal en scoor die handtekening van Virgil van Dijk of een andere Oranje-speler!