Hartman zorgt weer voor vermakelijke televisie: "Je wilt wel een vrouw van 80?"

19 maart om 07:35

Maxim Hartman namens de NOS op bezoek bij Vytautas Andriuskevicius. Dat moet ongetwijfeld leuke televisie opleveren én dat werd het ook. De back van SC Cambuur leek het wel naar zijn zin te hebben tijdens het interview en liet zich niet intimideren. Zelfs niet op het moment dat het over de (oudere) vrouwtjes ging.

"Nederlandse vrouwen hebben een grote mond, hè?", vraagt Hartman. "Nee hoor, ze zijn geweldig", antwoordt Vytas, zoals hij zichzelf noemt. "Zit je niet aan hen?" Vytas kijkt verbaasd: "Waarom zou ik?" Hartman doet hetzelfde: "Omdat het fijn is." Vytas: "Really?" Hartman: "Niet alleen de bal aanraken, maar ook de vrouwen aanraken." De lessen zijn geleerd: "Jij hebt ervaring, ik leer nog wat van je."

Het draait vervolgens uit op een gesprek over leeftijden én nog meer vrouwen. Vytas vindt dat Hartman er één zou moeten krijgen. "Zoek een oudere vrouw, word serieus", bijt de Cambuur-speler. "Maar waarom een oudere vrouw? Ik houd van vrouwen van jouw leeftijd." Vytas: "Ooooh." Hartman heeft een ondergrens: "25 jaar. Wat is jouw bovengrens?" Vytas: "Die heb ik niet." Voer voor de interviewer: "Je wilt wel een vrouw van 80?" Nooit geprobeerd, stelt de voetballer.