Groenen schiet in lach door geniepige Genee: "Je stelt drie keer dezelfde vraag"

  do 14 juni 2018 om 15:12

  Jackie Groenen is duidelijk niet op haar mondje gevallen. Als presentator Wilfred Genee bij VI Oranje blijft thuis een leuk antwoord probeert te ontfutselen bij Gertjan Verbeek, schiet de international van de Oranjevrouwen in de lach.

  Lees meer over:NederlandNederland

  Plaats een reactie

  donderdag 14 juni 2018 om 15:14
  Lekker hoor
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 15:15
  Vond Wilfred irritant gisteren. Met name tegenover de Tabak-man, hij probeerde hem echt uit de tent te lokken waarin hij echt faalde. De beste man kwam er goed uit.
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 15:22
  Dat is zijn hobby. Irritant zijn.

  Maar als je een goed punt hebt op tv, dan kun je hem ook makkelijk verdedigen.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Dussss +31
  donderdag 14 juni 2018 om 15:32
  De 'beste man' kwam er goed uit omdat hij alles bij elkaar loog. De manier van onderzoeken in europa is al ruim 30 jaar achterhaald en wordt in stand gehouden door de rokerslobby. Als je leugens nodig hebt om gelijk te krijgen dan heb je geen gelijk.
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 15:37
  In feite loog hij niet, hij gaf ook toe dat er nu een andere ''soepelere'' maatstaf bestaat. Natuurlijk draaide hij er wel een beetje omheen maar hield zich al met al goed staande. Ik ben een niet-roker en ook redelijk anti, maar deze man doet niet anders dan voor zijn belangen op komen.
  Vind ik leuk
  Dussss +31
  donderdag 14 juni 2018 om 15:45
  Het is duidelijk een leugen als hij zegt dat de canadese manier van meten minder goed is. Hij weet dat onafhankelijk onderzoek dit al heel lang aantoont door simpelweg te vergelijken welke meetmethode het dichtst ligt bij het daadwerkelijk inhaleren door de gemiddelde roker.
  Ook was er een moment dat Genee zei dat de commissie die de meetmethode bepaald van de 10 mensen bezit wordt door 8 mensen die direct voor de rokersbranche werkt. Dit werd in eerste instantie ontkent door deze meneer en vervolgens komt er zoveel onzin uit hem dat je er geen samenhangend verhaal van kan maken. Pure leugens!
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 18:42
  Wat is een onafhankelijk onderzoek?
  Je hebt altijd voor en tegenstanders.
  Hoe kun je dan spreken van een onafhankelijk onderzoek.

  Iedereen liegt.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Nuance +7001
  donderdag 14 juni 2018 om 19:49
  Dan laat je dat door een “notified body” doen. Dat zijn gecertificeerde instanties die objectief en op wetenschappelijke wijze onderzoek uitvoeren en daar een verklaring voor afgeven.
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 20:01
  Dan nog zul je daar ook voor en tegenstanders vinden. Stel v e medewerker is de ouder overleden door roken ... zeggen ze.
  Bijna niks is objectief. Maar een mening.

  Hoeveel mensen plegen er zelf moord omdat ze gestopt zijn met roken?
  Hoeveel mensen zitten aan de pillen omdat ze gestopt zijn met roken?
  Hoeveel mensen die doodgaan, gaan daadwerkelijk dood door het roken en niet door uitlaatgassen. Bewijs dat maar eens.

  Mensen die roken kosten geld. Ja ... en mensen die een auto ongeluk krijgen ook. Of mensen die gaan skieen en een gipsvlucht terug moeten nemen. Wie gaat er dan ook skieen. Dat is het risico van skieen. Dat weet je toch wel? Ga dan ook niet skieen en autorijden.

  Ik wil helemaal geen 100 worden. Na je 80e ga je toch van alles mankeren. Laat dat maar. Dan moet ik daar mijn kinderen mee lastig gaan vallen? Asjeblieft niet.

  Als ik een keer naar de dokter ga. Moet ik eerst maar eens stoppen met roken. Dat is beter.
  Dus ... als ik dood ga. Dan zal dat wel komen door het roken ... zeggen ze dan maar.

  Maar wie zegt dat?
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Nuance +7001
  donderdag 14 juni 2018 om 20:42
  Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat longkanker in 85% van de gevallen wordt veroorzaakt door roken. Dat is geen mening maar een feit. Voor de rest Wim ga jij in je betoog alle kanten op. Skieen is veel , maar dan ook veel minder gevaarlijk dan roken. Dat is simpele statistiek. Hoeveel mensen sterven er jaarlijks aan skieen? Gemiddeld 1. Jaarlijks
  sterven duizenden mensen als direct gevolg van roken. Hoeveel geld kosten gipsvluchten (100 vluchten per jaar), laten we zeggen 1 miljoen euro. Hoeveel denk jij dat roken de samenleving kost? Miljarden en miljarden euro’s.
  Vervolgens kom je met het argument dat je toch geen honderd wil worden. Of roken is slecht voor je gezondheid, of je kan er honderd mee worden. Wat is het nou, slecht of goed? Als jij rookt, loop je het risico dat je veel eerder sterft dan 80. Accepteer dat dan ook, maar kom niet met kulargumenten.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 21:13
  Of het kulargumenten zijn, dat weet niemand. Want als ik wat mankeer ... zei ik nog ... dan ligt dat aan het roken. Zegt de dokter. Maar dokters maken heel vaak een verkeerde conclusie. Heel veel mensen worden ook naar huis gestuurd, dat ze last hebben van hyperventilatie. Terwijl dat helemaal niet waar is. Een dokter weet niet alles. En dan is roken al snel een reden. Net als dat elk hoestje, hyperventilatie is.

  Hoeveel mensen komen er werkelijk om, door het roken? Dat weet niemand. Maar dan ook niemand. Want dat is niet te bewijzen. Je kunt wel een vermoeden hebben. Maar dat hebben Ajax en Feyenoord supporters vaak ook. Omdat ze graag zelf zien, dat dat zo is. En dat hebben dokters ook. Reken daar maar wel op.

  Waarom ging iemand dood. Een dokter zal graag een reden willen geven. Dus wat zegt hij dan? Door het roken.

  Bewijs het maar eens.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Nuance +7001
  donderdag 14 juni 2018 om 21:37
  Ik ga jou niet overtuigen. Mijn aaname is dat je zelf een straffe roker bent.
  Denk even aan het volgende; Amerika oftewel de US of A is the land of the free. Op veel vlakken is overheidsbemoeienis uit de boze. Burgers maken zelf uit wat ze doen binnen de wet. Als je een stuk grond koopt , mag je bouwen wat je wilt, in diverse staten mag je gewapend op straat lopen. Er zijn 180 miljoen geregistreerde handvuurwapens in omloop.
  Maar Je Mag Nergens Roken. Amerika heeft een van de strengste anti rook beleidpolicies van de wereld. Waarom? Omdat de nationale overheden als de dood zijn dat longkankerpatienten hen gaan aanklagen. De driehoek artsen, overheden EN verzekeringsmaatschappijen hebben ingezien dat de kosten van roken en meeroken desastreuze gevolgen zouden kunnen hebben voor de economie van the USA. Bedenk wat voor slecht zorgstelsel ze hebben. Het zegt alles dat je in Amerika nergens mag roken. Denk daar maar eens over na.
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 21:49
  Dan gaat het dus over geld. Omdat niet te bewijzen valt, wat de oorzaak is.
  Eigenlijk zouden de mensen dan ook de staat moeten aanklagen voor een vervuilde luchtomgeving door de auto's en industrie.

  Maar dat zal dan wel weer teveel geld kosten. Want wat moeten we zonder rokende schoorstenen en uitlaten.

  Als iedereen in NL was gaan roken tijdens de crisis. Dan was de crisis opgelost geweest. Binnen 1 jaar. 10 miljoen mensen a 1500 euro per jaar. Dat maakt 15 miljard per jaar!!

  Maar nee, de schoorstenen moeten roken, want dat is goed voor de econonmie. Raar.

  En dan moet je eens uitrekenen, wat de vergrijzing onze economie kost. Heel veel. Miljarden.
  Had maar gaan roken.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Nuance +7001
  donderdag 14 juni 2018 om 22:26
  Dat is mijn punt. Amerikanen vinden een oorzakelijk verband tussen roken en kanker. Verzekeringsmaatschappijen en artsen trekken aan de bel, tuurlijk draait het om geld. Want als je echt om mensen geeft, breng je een verbod uit op de verkoop van sigaretten.
  Vind ik leuk
  vrijdag 15 juni 2018 om 00:06
  Als je echt om mensen geeft ... haha. Amerikanen geven helemaal geen sier om mensen. Die schieten 1 miljoen mensen dood in Irak en Afghanistan.
  Ik ga heus niet zeggen, dat roken gezond is. Alleen ... er zijn zoveel dingen niet gezond. En alleen het roken wordt streng aangepakt.
  Vind ik leuk
  Dussss +31
  donderdag 14 juni 2018 om 22:49
  Google eens op significantie tav wetenschappelijk onderzoek en probeer eens jezelf in te lezen hoe wetenschappelijk onderzoek werkt HWJ. Het is bij wetenschappelijk onderzoek altijd zo dat dit ten alle tijden telt (rekening houdend met de omstandigheden). Dus als je ziet dat vaste rokers gemiddeld veel jonger sterven als niet rokers kan je toch duidelijk de significantie hiertussen zien? Als significantie een nieuw begrip voor je is vind ik wel dat je heel brutaal praat over wetenschappers.
  Vind ik leuk
  vrijdag 15 juni 2018 om 00:11
  Weer een wetenschapper die met dure woorden gooit. Goh goh, ben je daarom 10 jaar langer naar school geweest? Om iemand hele simpele dingen, in een moeilijke taal te vertellen.
  Wetenschappers luisteren alleen naar zichzelf. De rest van de wereld is dom. Ze voelen zich te groot voor deze wereld. Ze weten nog niks, maar hebben de rest van de wereld wel miljarden gekost.
  Hoe werkt tijd?
  Hoe werken onze hersenen?
  Hoe werkt het heelal?
  Enz.

  De wetenschap staat voor een raadsel. Terwijl ik het wel weet met mijn VMBO diploma.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Dussss +31
  vrijdag 15 juni 2018 om 08:32
  Nou leg eens uit hoe tijd werkt. Je maakt me nieuwsgierig!
  Vind ik leuk
  vrijdag 15 juni 2018 om 08:37
  Dat heeft geen zin. Dat is juist het leuke. Want de wetenschap geloofd alleen zichzelf.

  Tip 1. De mens ziet geen energie. Dat zal wel geen toeval zijn.
  Tip 2. Een spiraal ... een rondje, is 24 uur. En de afstand van rondje naar rondje is een dag.
  Tip 3. Tijd is een afstand. Een lichtjaar. Dat zegt het al. En licht is energie. En de mens heeft ook energie. Hersenactiviteit.
  Tip 4. Tijd is 3D. En zo'n klok kan ik zo voor je maken.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Dussss +31
  vrijdag 15 juni 2018 om 08:52
  Oej ik vind het moeilijk zeg... Zijn alle afstanden tussen rondjes een dag of is dat alleen bij bepaalde rondjes? En dus jij vindt een vlam geen energie? Of kunnen wij geen vlam zien? Of zijn wij geen mensen? Ik snap het nog niet helemaal, ik hoop dat je niet zo arrogant bent om als alwetend mens dit niet goed aan ons (nikswetende mensen) fatsoenlijk uit te leggen.
  Vind ik leuk
  vrijdag 15 juni 2018 om 13:16
  Een vlam is toch lichtenergie? Maar warmte, stroom en straling zien wij niet bijv.
  Elk rondje is 24 uur van een klok. En de afstand een dag. Dus dan heb je een kalender. Want tijd gaat vooruit. En is niet steeds hetzelfde rondje.

  En daarom blijft de Aarde doorkantelen. Elk jaar 0,2 mm.

  Dan merk je zelf eens, hoe arrogant de wetenschap is.
  Vind ik leuk
  Rodajc +9728
  donderdag 14 juni 2018 om 15:18
  Wat een schatje is het ook.
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 15:20
  Lief meisje
  Vind ik leuk
  Guusman +5983
  donderdag 14 juni 2018 om 15:22
  Maar dan anders.
  Vind ik leuk
  GREY/WHITE +14054
  donderdag 14 juni 2018 om 15:23
  Gisteren 2 knappe dames bij Genee
  Vind ik leuk
  companen +344
  donderdag 14 juni 2018 om 16:42
  Varkentje en paardenbekkie
  Vind ik leuk
  Streaker +2832
  donderdag 14 juni 2018 om 19:41
  En een struisvogel. Het lijkt wel een kinderboerderij.

  Maar Jackie is wel een schatje:)
  Vind ik leuk
  Foebele +46988
  donderdag 14 juni 2018 om 15:25
  Weet je wat het is met die voetbal chickies, sinds dat EK zijn ze allemaal een beetje teveel in zichzelf gaan geloven.

  Jackie heeft een onwijs leuk koppie en is een leuke vrolijke meid, maar ook zij is iets te bewust bezig met de camera. Voorheen vonden we ze nog leuk, omdat ze nog zo normaal waren in vergelijking met die geflipte mannelijke topvoetballers, maar inmiddels zijn de dames een flinke inhaalslag aan het doen...
  Vind ik leuk
  meinema +1032
  donderdag 14 juni 2018 om 15:26
  Ze zijn zo spontaan als de pestpleuris joh
  Vind ik leuk
  Jahike +32
  donderdag 14 juni 2018 om 15:27
  Ben jij stiekem Johan Derksen?
  Vind ik leuk
  Foebele +46988
  donderdag 14 juni 2018 om 15:34
  Nee. Heb je stiekem wat beters te melden dan dit?
  Vind ik leuk
  Jozef +32776
  donderdag 14 juni 2018 om 15:28
  Dus maar weer gewoon zwijgen en knikken?

  Kom op joh, je maakt er wel een apart verhaal van hoor. Iedereen is mondig tegenwoordig.
  Vind ik leuk
  Foebele +46988
  donderdag 14 juni 2018 om 15:43
  Nee, het is niet perse dit interview, maar gewoon in alles wat die wijven doen zie je dat ze dezelfde media training en nepheid beginnen te krijgen als de heren.
  Vind ik leuk
  Panenka +5096
  donderdag 14 juni 2018 om 15:33
  Haha
  Vind ik leuk
  meinema +1032
  donderdag 14 juni 2018 om 15:26
  Lief leuk schattig mens! I have a dream...
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 15:27
  Op welke zender wordt dat uitgezonden en om hoe laat?
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 15:32
  RTL 4, 10 voor 10 's avonds.
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 15:34
  Oke, bedankt dan ga ik vanavond eens kijken.
  Vind ik leuk
  SimonSays +3651
  donderdag 14 juni 2018 om 15:40
  RTL 4.2967

  Half 9 geloof ik

  Edit: je weet het al.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  RedNas +2699
  donderdag 14 juni 2018 om 15:38
  Ik ben bang dat Genee de komende maand wel vaker uitgelachen gaat worden.

  Als iemand niet geschikt is, of kwaliteiten tekort komt om iets te doen, kunnen mensen daar normaliter best met enige empathie mee omgaan. Maar Genee is het gezicht van een programma dat bekend staat om gebrekkige inhoud, kwetsende humor en infantiele gasten. Dan kan je erop wachten dat niet zachtzinnig met deze wanprestatie van Genee wordt omgegaan.
  John de Mol zal zich ook wel achter de oren krabben, is een talkshow wel zo'n goed idee...?
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 15:40
  Vind ik de beste voetbalster van de dames Jackie
  Vind ik leuk
  mazu +1200
  donderdag 14 juni 2018 om 16:24
  Je bedoelt de lekkerste?
  Vind ik leuk
  donderdag 14 juni 2018 om 16:56
  Haha weet niet of ze de lekkerste is vind Lieke ook wel leuk namelijk.
  Vind ik leuk
  WZPWZDB. +599
  donderdag 14 juni 2018 om 17:18
  Zou ze kunnen squirten denk je ?
  Vind ik leuk
  Maxx Jw +1110
  donderdag 14 juni 2018 om 16:15
  Ik dacht dat Gijp en Derksen er woensdag ook waren...of is dat pas vanaf volgende week?
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Chebaisit +360
  donderdag 14 juni 2018 om 17:33
  Dat zijn de mannen van vi allemaal
  Vind ik leuk
  Bizzy +16079
  donderdag 14 juni 2018 om 18:11
  Genee is een pannekoek. Gisteren een klassieker uit de kast gepakt "Casino"...Joe Peci blijft een fantastische acteur. Paar flesjes Hertog Jan erbij. Mijn avond kon niet meer stuk.
  Vind ik leuk
  rpaulp50 +7215
  donderdag 14 juni 2018 om 19:54
  Genee is al meer dan 10 jaar bezig met een succesvol roddelprogramma voor mannen die denken dat ze "verstand hebben van voetbal". Een programma presenteren met mensen die wel over enige intelligentie beschikken is duidelijk een stapje te ver en valt Genee door de mand.
  Vind ik leuk
  j-roen11 +693
  donderdag 14 juni 2018 om 20:11
  Ze is helemaal leuk als ze haar klep weet te houden. Neurotisch lachje..
  Vind ik leuk
  ritje +27
  donderdag 14 juni 2018 om 20:44
  hallo Deze 3 van VI willen alleen maar scoren scoren! ook al gaat dat ten koste van mensen, Dat interesseert ze geen ene moer! Eigen belangen eerst! mvg ritje
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Groenen schiet in lach door geniepige Genee: "Je stelt drie keer dezelfde vraag"